Sportin ‘Den nya $ 40 Becca Ombre Rouge Eye Palette
Jag föreslår extremt att du rullar din R när du anger namnet Beccas nya Crimson Tinged $ 40 Ombre Rouge Eyeshadow-kombinationen som: “Ombre rrrrrrrrrouge. Rrrrrrr-ooooo-uge. ”

Varför?

ANNONS

FÖR ATT DET ÄR KUL. Det är därför. Det är den främsta orsaken. Och också, eftersom rullande R gör kombinationen att verka ytterligare Rouge-y, liksom av den anledningen ytterligare fancy.

Ja, det här är irrelevant för många viktiga, tankeväckande element i äkta liv, men som jag sa … det är roligt, liksom det här är smink vi talar om (inte raketvetenskap).

$ 40. Becca Ombre Rouge Eye Palette
Var inte scurred, Intrepid Eye Combination Addict! Alla nyanser i denna fem-pan-kombination av pulverögonskuggor kan vara tinged med rött, men de är inte räta upp röda, så du kommer inte att anförtras till din rena i luften undrar, “Vad heck är jag kommer att avsluta med dessa? ” De är fortfarande extremt bärbara och användbara.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

De är också varmare såväl som rikare än de stora bruna i Beccas OMBRE Nudes-palett, såväl som följaktligen fascinerande såväl som annorlunda.

Becca Ombre Rouge Eye Palette

Konceptet är att konturera, skulptera såväl som ljusa dina ögon som använder gradienter med de fem nyanserna i Becca Ombre Rouge, som har både varma och stora undertoner för att göra dem användbara på ett brett utbud av hudtoner.

Becca tillförde även en primer till formeln, förutom kaffolja för att få skuggorna att känna sig mjukare, men de höll ut dofterna, parabenerna, sulfaterna och ptalaterna.

Kombinationen är ny och erbjuds nu på Internet såväl som på Becca-räknare, Sephora och Ulta i den långsiktiga linjen.

Bär Becca Ombre Rouge Eye-kombinationen på mina ögon
Baserat på paletten Original Ombre nudes hade jag högt hopp om den här, liksom Becca släppte mig inte. Jag kan väva färgerna i varandra med några swipes av min blandning, såväl som kan göra det utan att behöva strida mot fallout.

Trots att skuggorna förväntas inkludera sin egen primer, har jag inte provat dem utan en separat primer än (med en bit nars pro-prime är en ingreppad makeupvanor!), Liksom jag tror att Ombre Rouge bara kan vara Kunna hantera min kombination torr / oljig lock på egen hand. Faktum är att när jag använde den andra dagen under Pro-Prime såg skuggorna lika stora som nya efter åtta hela timmar.

Det är lovande.

Becca Ombre Rouge Eye Palette

ANNONS

Det enda är … du behöver acceptera när du använder den här kombinationen att alla nyanser kommer att blandas i en grad, vilket innebär att de slutar inte ser extremt distinkt, men om du, som jag, får alla slack- Jawed på den trodde på mycket blandad, väldigt blåst ut ögonskugga (och du är i rödaktiga toner och smala situationer som reser bra), tror jag att det är helt värt några swipes nästa gång du ser Sephora eller Ulta.

Pris: $ 40 för fem 0,05-oz. pannor
Tillgänglighet: Nyligen tillagt den långsiktiga linjen samt erbjuds nu på Internet såväl som i Becca-räknare, Sephora och Ulta
Makeup samt charmblogg Betyg: A

Din vänliga community charm missbrukare,

Kare