Aktuella Clarins älskar, medurs från övre vänster: Hydra-Essentiel Rich Cream, dubbelserum komplett ålderskontrollkoncentrat, Extra-Firming Mask och Mycket Restorativ Total Eye Concentrate
Det har varit så här i några veckor nu, jag tror att vädret förändras, och vi var tvungna att slå på värmaren på natten, blu. Så min hud är väldigt mycket, väldigt upprörd om det, och det gör ont, särskilt runt mina näsborrar, där huden är detta nära sprickbildning. Det gör det till och med att le, så vad du än gör, säg inte något roligt … haha! aj! Jag fick mig att skratta.

Inte kul.

ANNONS

När min hud blir så, vänder jag mig alltid till Clarins. Jag har använt sina fuktgivare och serum i flera år. Jag använde också sin tonicolja på min mage när jag var gravid med Connor, och jag fick inga sträckmärken alls. Jag vet inte om det hjälpte, men vem vet? Kanske.

Anywho, jag älskar sina fuktgivande produkter, och jag vet att de inte kommer att göra min hud freak ut medan den anpassar sig till det nya fallet som är normalt.

Här är min nuvarande Clarins Arsenal:

Clarins Hydra-Essentiel Rich Cream

Clarins Double Serum Complete Age Control Concentrate

Clarins Extra-Firming Mask

Clarins Mycket Restorativ Total Eye Concentrate

Jag har nyligen avslutat en väsentlig flaska av dubbelserumet, men den som visas här är den nyare versionen som inte längre innehåller mineralolja. Jag gillar det fortfarande lika mycket. Det är ett fuktgivande anti-aging serum och har varit i raden i några år.

ANNONS

Så … någon annan har hud så torrt bäst nu när det gör ont?! Vad har du gjort med det?

Din vänliga stadsdel charm missbrukare,

Kare