är det karaoke-tiden!
“Du måste vara min sommartid starrrrrr !!!”

Jag försöker att inte sjunga Madonnas lyckliga stjärna högt när du tror på namnet på det här kit, eftersom jag är säker på att så heck inte kan göra det.

ANNONS

Mega-influencer samt Glamazon YouTuber Patrick Starrr är tillbaka med en mer collab med Mac, sommartid Starrr, liksom det handlar om varma nyanser såväl som peppyförpackningar.

Sommaruppsamlingen innehåller en uppsättning som innehåller en äkta quad, glans samt en bronzer; Förutom en separat skimrande affär med pulver, liksom de är på Mac-webbplatsen just nu.

Swatches på NC42
Sommartid Starrr full Deal med Set ($ 49.50)

Jag loooooooove mig en sommartid ögonskugga quad! Ge mig ge mig! ? Alla dessa tantalizing, toasty guld samt persikor … i princip gillar jag någon typ av såväl som alla nyanser som går bra med en solbränna. Oväntat är Patrick’s New Quad verkligen varmare tonad än vanligt för en sommartid.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Så kul!

Heck, med de röda och orange undertonerna, är det nästan fall-ish. (Tänk metropolitan förfallna naken värme.) Ta bort drama om du vill ha alla ögon på dina ögon.

Det är lite också Bam! För mitt liv just nu, men skuggorna blandar sig ganska bra, liksom de inte irriterar mina ögon en iota (vilket är något som har hänt med mig när jag utnyttjar några av de nyare Mac Palettes, tyvärr). Dessutom är slitstiden galen bra! Jag får en solid 10 timmar med en primer under dem.

Mac Summertime Starrrr Set ($ 49.50)
Satsen innehåller på samma sätt två gnarly nakna, opaka lipglosses – en blek persika som kallas mode stans samt en neutral rosa kallad kräm paj. För rekordet är de inte alls. De är nästan som glänsande pigmenterade flytande läppstift, såväl som de också har mega varaktig kraft, liksom jag fortfarande kan känna dem på mina läppar efter att jag äter något. * smacks läppar *

Jag kan inte vänta med att bära dem med rökiga ögon!

Och den sista produkten i satsen, det heta och tungt bronzingpulver, är A-OK i min bok. ? Pulverbitarna är finmässiga, liksom färgen är inte alltför orange. Inte lika bra sparkly heller. Det får helt uppgiften gjort.

4 av 5 hjärtan.

Ansiktspulver i (opalescerande) i varmt och tungt ($ 34)

Sooo, tekniskt tror jag att den här skimrande Golden Tan är tänkt att vara en affär med pulver, så du kan använda allt om du vill, men jag kommer att anta att det främst är avsett att utnyttjas som en highlighter, eftersom Vad skulle en influencer collab vara utan bländande highlighter? Svar: En olärd travesty.

Ansiktspulver (opaliserande) i varmt och tungt, $ 34
Summer Starrr
I like it…as long as I only utilize it with a light touch. If I go in as well hot like Maverick from top Gun, the frost is all “HEY, fine LINES, CAN I get A WHAT-WHAT!?”

And you understand I’m not about that life.

ANNONS

3 av 5 hjärtan.

Din vänliga samhällsberättelse,

Kare