Den nya $ 32 Mac Tropic Great Times nio kombinationer från Mac Eyes på Mac Collection, som kommer 2 mars
Det har varit extremt akademiskt 24 timmar.

Först upptäckte jag att säsonger två och tre av de utmärkta brittiska bakverkshowen ??? är på netflix (du är välkommen). För det andra, OMG! Jag upptäckte att Grey är en legitim skiftfärg för miljövänlig såväl som blå öga utseende.

ANNONS

Allvarligt, tjej, jag hade ingen aning. Härifrån var jag, hela tiden runt att tro att jag var begränsad till Browns i veckan när jag använde miljövänlighet eller blues på mina lock, men nej! Visas också gråa verk. såväl som gul. Denna förståelse kommer med tillstånd av den nya Mac Tropic Great Times nio kombinationer från Mac-ögonen på Mac-samlingen.

Utgåvan har sex begränsade utgåva Eye Shadow X9 paletter som erbjuds på räknare såväl som på internet 2 mars med den 13 april, liksom tropic stor är en av dem. Förutom det är en ganska unik, eftersom det är den med bra erbjudanden om blå och grön. Du kan inte sakna det.

Vilka fascinerande skiftfärger!

Jag hade inget begrepp exakt hur bra grått skulle fungera i vecket med blå såväl som miljövänligt utseende, eller den gula ögonskuggan såväl som grå skulle till och med gå ihop.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Jag menar, jag förstår det fungerar som en combo med kläder och husinredning, så jag förstår inte varför jag aldrig trodde att para dem ihop på mina lock.

Det är saken med den här paletten … det är intressant. Det har alla dessa roliga, boisterous blues samt greener, som får mig så mycket mer i humöret för våren, men det har också dessa ovanliga skiftfärger som gör det hela som är fascinerande och typ av unikt.

Tropic stor i aktion
New-School X9s Rock

Du förstår att jag hade nötkött med den höga kvaliteten på de gamla skolan x9 skuggor. Tja, jag tror att den här är lika stor som semi underbar såväl som rött varmt. Pulvren är båda enkla att blanda såväl som pigmenterad. Det finns dock lite fallout, liksom jag upptäcker att jag gör mycket mer rengöring än jag slutar med semi underbar eller röd het, men det kan mycket snabbt bero, åtminstone delvis, till min lek såväl som att komma med bort med min virvlande och swiping.

Så kombinationen fick mig att göra det.

I det här utseendet använder jag också Laura Mercier Joie de Vivre Blush på mina kinder och Tom Ford Spanish Pink Lipstick toppad med Mac nöjd plushglass på mina läppar

Awesome Wear Time

Det är bara otroligt. Jag tillbringade ett par timmar städning hemmet igår efter jobbet och att få det förberedd för Connor’s B-Day helg, så jag var på går från 8 på morgonen till 8 på natten, men Tropic Great såg ut hela tiden. Allt jag gjorde var att bära den på toppen av nars pro-prime.

Ögon ser dig!
Det är också snällt till fina linjer

Av de tre ögonen på mac paletter har jag utvärderat hittills, tropic stor är den snällaste till mina fina linjer. Pulvren ser de mest “naturliga” (Air citat) till mig.

Tja … så naturligt som blått, grönt, grått och gult ögonskugga kan titta på dina lock, haha.

Den sista domen

Det är en gång! Tropic Great har så många fantastiska övergångsgula såväl som grå, som inte är vanliga skiftfärger, liksom de skiljer denna kombination från så många andra livliga blå och miljövänliga paletter där ute. För $ 32 är det också ganska prissatt för Mac.

Jag är så förvirrad en hel del av starka ögonskugga paletter, eftersom de kommer att ha underbara brights som är löjligt vackert, men jag kan aldrig räkna ut exakt hur man får dem att se bra ut. Tropic Great gör det enkelt.

Tala om den utmärkta brittiska bakverkshowen …

Igår kväll upptäckte jag att eftersom ängelmatkaka inte innehåller fett från smör eller förkortning, kräver du att baka det i en smurt bakpanna för att få lite höjd. Den metoden smeten kan få såväl som klättra upp sidorna av pannan.

Tänk på att din roliga sanning av dagen.

Hoppas din onsdag var underbar. Nu ska jag gå och jobba ut i min HIIT-klass!

ANNONS

Din vänliga community charm missbrukare,

Kare

P.S. Ängelmatskaka … mmm …