Napoleon Perdis återfödelse av Venus Skin Förnyal Cleansing Oil ($ 39), tillgänglig nu online och på Neiman Marcusthis Makeup Ta bort rengöringsolja har placenta i Det…

Först, det här verkligen, verkligen freaked mig ut. Jag fortsatte att tänka på den här scenen i matrisen när du ser att alla människor odlas i dessa pods, eller som när Old- @ ss vampyrer söker nyfödda att dränera eftersom det ger dem extra styrka för ett klankrig eller något …

ANNONS

Hur som helst! Överaktiv fantasi mycket?

Vad pratade vi om? Rengöringsolja ??

Att använda Napoleon Perdis återfödelse av Venus Skin Renewal Cleansing Oil ($ 39 för en 4,9-oz. Flaska), applicera en liten mängd i ansiktet medan din hud är torr (dämpa inte din hud först med vatten – det är nyckeln), massera det och skölj sedan med vatten.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

När det gäller hela placenta saken … Den typ som används här i ingredienserna heter Marine Placenta.

Och eftersom kunskap är makt, gjorde jag en snabb sökning på “Placenta”, speciellt “Marine Placenta”, och det är uppenbarligen en ingrediens som ofta används i skönhetsprodukter som ett fuktande (används för att hålla saker från att torka ut). Den är härledd från laxägg (källa och källa).

Vem visste?

Bara lite slumpmässig torsdag natt mat för tanke om ingredienser intresserar dig …

“Denna lätta japanska oljekrengörare kombinerar de djupa mysterierna med lotusblommans hemligheter för att både sopa bort smink och föryngra huden och lämna dig så förförisk som en siren. Berikat med aminosyror och polysackarider, hjälper Marine Placenta att främja en havsförändring i stressad hud – minimera utseendet på rynkor och porer samtidigt som du hjälper din hud att se felfri. ”

– Från flaskan

När det gäller renoljan själv fungerar det! Det är väldigt tjockt, rik och luktar som rosor, och det får jobbet gjort. Det tar bort allt, inklusive de svåra att ta bort saker som vattentät liner och mascara.

ANNONS

Det känns och utför som DHCs djupa rengöringsolja, som jag absolut älskar (jag fortsätter att granska det, men varje gång jag kommer ihåg att göra det, har jag vanligtvis bara avslutat en flaska, whoops!).

Min kombination torr / oljig hud svarar väl till återfödelse av Venus, men jag tror att jag föredrar DHC: s olja totalt. Jag gillar det också, särskilt den rosa doften. Det är ett annat alternativ, men jag tror att DHC är lite mer fuktgivande, och min hud behöver all den fukt som den kan få.

Om du är intresserad är Napoleon Perdis återfödelse av Venus Skin Renewal Cleansing Oil nu online och på Neiman Marcus.