Det är december, det är en chill i luften, det regnade halva dagen, och det finns en matta av färgglada höstlöv på marken.

Yup, det är tröja väder, vilket indikerar att det också är en bra tid att bränna mitt nya favoritstearin, det lämpligt namngivna tröjan väder, av Bath & Body Works ($ 22.50). Det bringar för närvarande tröja-tema semester jubel och en avkopplande eukalyptus, Juniper Berry och Sage doft till mitt vardagsrum idealisk meow.

ANNONS

Det finns något om ljus och helgdagar, eller hur? Den här tiden av året känns det verkligen.

Bekvämt – eller, inte så bekvämt, beroende på ditt perspektiv på doftljus – en ny Bath & Body Works Store öppnas på köpcentret vid mitt hus, och Gurl, vet du att säga om hur du inte vet vad du har Till det är borta? Tja, det gäller absolut för bad och kroppsarbeten, lol! Det brukade vara en i min stad, men de stängdes lite för ett år sedan, och jag inser inte hur mycket jag missade det tills den här nya butiken öppnade på köpcentret.

Hur som helst, ljusen. Butiken har alla sina fall och vintertider ut nu, och det finns massor av dofter att välja mellan, men det är inte bara dofterna. Ljusen själva är också bra kvalitet.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

De varar länge (35-45 timmar) och brinner jämnt och konsekvent. Dofterna fyller också huset, oavsett var de är. Gilla, jag kan bränna tröja väder i mitt kontor på övervåningen, och doften kommer att bära ner hallen, nerför trappan och in i vardagsrummet.

Mina favoriter är ljusen med tre veckor i burken, för att de också kommer med ett överraskande fördelaktigt lock, så kasta det inte bort! För det första bidrar det till att hålla damm och katthår ut ur ljuset, men det fungerar också som en brandsläckare. Allt du gör är att sätta locket tillbaka på toppen av ljuset medan det brinner, och flammorna går ut, vilket är en bättre metod än tekniken El Hub tog en gång när han blåste ut en av ljusen och smält vax sköt ut överallt platsen.

Om du bor med en pojke, vänligen peka ut det här. Annars kan de bara sluta använda brute lungkraft, vilket kan leda till vax splattering över hela ditt vardagsrumsoffer (jag pratar med dig, El Hub).

Tröja väder är min favorit av de nya jag har försökt, men jag avslutade också välkommen höst kryddad krans ljus ($ 22,50), som tillbringade mycket av förra månaden doftande mitt vardagsrum med färsk balsam sprigs, kanel bark och mark kryddnejlika.

Det luktade som julgranar. En bra för ingången till huset.

Också, tidigare i veckan började jag bränna den frostade tranbäret ($ 22,50), med sin vita tranbär, saftiga persika och mogna hallon noter, i mitt kök.

Älskar det! Det är mycket mer tårt än sött, som jag gillar, med tanke på att jag inte riktigt är i söta luktande doftljus.

ANNONS

Hur känner du dig om doftande ljus? Är du ett fan av de på Bath & Body Works? Jag kan inte vara den enda av oss som är beroende!

Din vänliga grannskapsberoende missbrukare,

Kare