Nöjd födelsedag till min vänliga, smarta och roliga lilla tjej. Idag blir hon fem år gammal! De senaste fem åren har gått i blink av ett öga! Alla säger att dagarna är långa, och ändå är åren korta, och det är så sant.

Connor Claire har färgning, räknar nummer (desto större är det bättre!), Och hon tycker särskilt om att läsa. Hennes favoritböcker är Disney 5-minuters storybooks. Ge henne en berättelse om Elsa och Anna från frusen, och hon är en glad tjej!

ANNONS

Hon kommer gärna laga dig en fem-rätters middag (inklusive efterrätt) i hennes lekkök, eller tävla dig ute på hennes pegasus, som bor i de imaginära stallen bäst utanför vårt hus, tillsammans med alla hennes andra hästar.

För närvarande är djur en mindre (faktiskt större) besatthet. Hon älskar enhörningar, hästar och * alla * djuren i djurparken. Den andra dagen sa hon att hon vill vara en zookeeper när hon växer upp, men förra veckan ville hon vara en marinbiolog och veckan innan den veterinären …

Hon gillar att passera tiden genom att bygga med sina block eller sång sånger. Hon har ett musikaliskt öra och vet hur man håller sig på nyckeln, och hon känner alla ord till alla Disney Princess-låtar med en stor, bälteschor.

Dans är en stor del av hennes liv! Hon tar ballettklasser och har precis börjat tappa dansklassen.

ANNONS

Nätt snart kommer vi officiellt att ha en barngartner på våra händer, min vän, och jag kan inte vänta med att se hur mycket hon växer i år!

Din vänliga stadsdel charm missbrukare,

Kare