“Skönhet bör börja i hjärtat såväl som själ, annars är kosmetika värdelösa.” – Coco Chanel
Hiya, vän. Stor morgon från härlig kambria på den centrala Kalifornien kusten. Jag är här för några dagar för en kort födelsedagsresa. Hearst Castle ligger 15 minuter, liksom vi är på väg till en turné snart.

Jag har haft det här citatet från Coco Chanel-bokmärkt ett tag, liksom det har varit i mitt sinne för ett par dagar sedan jag har tänkt på en hel del om tacksamhet. När jag tänker vara tacksam för vad som helst som alla i mitt liv, känns den lättare min anda såväl som den fullare min väl blir.

ANNONS

Och det handlar inte bara om att vara tacksam för de stora sakerna. Det är lätt. Jag tror att det är svårare att komma ihåg att även svårigheterna i livet är möjligheter att lära sig, så jag försöker komma ihåg att mina gratefulnessglasögon för att upptäcka exakt hur man ska vara mer empatisk, snygg, patient och graciös.

Tala om saker jag är tacksam för idag såväl som varje dag … säger tack till dig för att stoppa. Jag förstår att du kan spendera det här ögonblicket på din helg läser allt du vill, men du valde att sluta med MBB, liksom det är en värdefull gåva – gåvans gåva, liksom jag är så tacksam för det.

Är det bara jag, eller är målet att göra ett stort tryck för att bredda sin skönhetssektion? Det verkar som varje vecka de har en ny linje jag aldrig hört talas om tidigare. Det senaste är London-baserad makeup besatthet, ett varumärke förstås för prisvärda, pigmenterade produkter. Deras glans är ca $ 6, paletter är mellan $ 10 samt $ 15, liksom Highlighter är $ 5.

Det här är de allra bästa makeupfinnorna, enligt inredningsdesigners. Några av dem är försiktigt överkomliga, också.

I situation undrade du vad ett memoji är …

Min Makeup Boo, Sir John, har en ny samling Collab som kommer ut med ett Disney Lion King film tema.

4 makeupartister bryter ner sina personliga hudvårdsrutiner

Och eftersom jag inte är så hemligt besatt, är det bara 12 av Meghan Markles föredragna skönhetsprodukter.

Detta är vad som uppstår när du utrusta ett AI neuralt nätverk för att namnge katter.

Ange av New York har förbjudit deklarationskatter.

Behöver man verkligen solskyddsmedel för deras hår?

Bouncing till den här veckan länge

Älska mig några Mel Robbins

Varsågod.

Åh, såväl som innan jag lämnar lite, FYI, bara i situation visste du inte om du berättar för en treårig bit kvinna som konsumeras med Disney-prinsessor som du kommer till “Hearst Castle”, ” Hon kommer upprepade gånger att fråga om hon ska tillfredsställa Belle, Jasmine och Cinderella.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

ANNONS

Ha en underbar resten av din helg. vi hörs snart.

Din vänliga samhällsberättelse,

Kare