Eyeko är en av de varumärken som jag tror på när jag fotograferar brittiska kvinnor som använder vinge fodrar, rippade jeans, läderjackor och fotledstövlar med, Gilla, målmedvetet rörigt, men fantastiskt, hår.

Ja … Jag är ingenstans nära höften tillräcklig för att dra av det look, lol! Men det hindrar mig inte från att använda sin smink från tid till annan.

ANNONS

Källa: Eyeko.com
Här är några av deras saker jag har använt nyligen (som alla erbjuds nu på Eyeko-räknare såväl som online), liksom några av dessa är fortfarande new-ish för fall …

Eyeko Skinny Liquid Eyeliner ($ 18) – Ny för höst, är dessa saker mörka, ogenomskinliga och svarta – inte svart med blå eller gråa undertoner, men svart, som i svart – såväl som det torkar till en matt finish.
Den mager spetsen är lite på den styva sidan, som jag vanligtvis inte gillar, men jag har inget emot den här. Det fungerar, liksom jag kan dra fina, släta linjer med den.

Eyeko Me liksom min skuggvattenbeständig skugglinje i kvarts samt Taupe ($ 20 vardera) – Jag gillar båda dessa två nya nyanser så mycket mer än kolskuggan jag försökte förra året (som föll ut ur röret varje gång Jag öppnade det).
Båda är semi-rena; Shimmery dock inte lika bra skimrande; Enkelt att blanda, oavsett om det är rent på baksidan eller med fingrarna; såväl som de helt satt på cirka fem minuter.

Bra för smink minimalister bland oss.

Eyeko Sport Water Resistent Mascara ($ 25) – Här är en stor vattenbeständig mascara om du är på marknaden. Jag gillar hissen, curl hold, längd, vattentät ness (håller så mycket som svett som en mästare) liksom den djupa svarta färgen.
Lager bra också. Jag tror att det har varit i Eyeko långsiktiga linjen ett tag, men det är fortfarande nytt för mig.

Eyeko Fat Liquid Liner ($ 18) – Det här är inte min favorit, eftersom varje gång jag tar den korta, styva, knubbiga kände tips till mina lash linjer, slutar jag som en blindfoldad kattdjur gjorde mitt liner …
Det är mörkt såväl som ogenomskinligt men.

Eyeko Me liksom mina skugglinjer i kvarts samt Taupe till vänster, liksom Eyeko fettvätska såväl som mager flytande eyeliner till höger

ANNONS

Har du någonsin utnyttjat någon typ av Eyeko-produkter tidigare? Vad tror du på varumärket?

Din vänliga samhällsberättelse,

Kare