Kära 2013,

Tack för uppståndelse av ökat guld från djupet av dunkelhet såväl som att dra tillbaka det i den vanliga metallmetallplattan.

Älskar dig. Ange det,

K-pengar

Det har varit två hela år med tanke på att det ökade guldet officiellt återvände och slutade vara en sak än en gång (Gosh, tid flyger!), Liksom mönstret är fortfarande till liv såväl som sparkar.

Jag tänkte att det var ett av de mönstren som jag i slutändan skulle bli sliten av, såväl som kanske jag kommer, men nu är jag fortfarande in i den. Jag gillar exakt hur det ser ut på min hud, liksom det är neutralt tillräckligt att bära med nästan vad som helst.

ANNONS

Senast har jag varit allt om dessa läcker ökad guldfärgad bar såväl som kedjanörhängen ($ 18) samt den här läckra rockhängen av la-baserad indie designer Kristin Perry. Jag gillar att de ser relaterade, designvis, men är inte lika bra helt matchande matchiga.

Dessa bar såväl som kedjeörhängen (de är rostfritt stål i en ökad guldton) är min mest aktuella tillbehörsfavel. Framsidan och baksidan är anslutna med en liten kedja, vilket är typ av geni. Kanske kommer jag inte att förlora dessa (knackar på trä). Jag svär, jag kan förlora mode smycken även när jag bara sitter vid mitt skrivbord … det är min superhjälte kraft.

Jag gillar också exakt hur kedjan hänger så bra som verkar som en liten hoop. SÖT!

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Både baren och kedjan örhängen samt läckra berghängen är $ 18 varje, liksom du kan upptäcka dem nu på Internet på Kristinperry.com.

Medan du är där, inspektera resten av Kristins smycken. Jag platt-out adore hennes grejer! Tro “Kate Spade går till Coachella.” Jag har ett antal av hennes bitar och bär dem mycket.

Egentligen använder mitt tabby spädbarn sannolikt Kristins mode smycken mycket mer än jag gör, men det är bara eftersom jag förstår mycket bättre än att avvisa flikar när han vill ha något …

Det är oklokt att avvisa en diva när det gäller hans / hennes smycken.

Flikar med “hans” Kristin Perry webbbit i turkos halsband

ANNONS

I andra nyheter, vad är du lika mycket som ikväll? Det är extremt varmt här idealiskt nu, så allt jag kan tro på är en luftkonditionerad film. Eller kanske middag. Eller kanske jag får en bröd franskt bröd, få tag på de färska tomaterna och hyra en film på soffan. Hmm … ofta är det de enkla besluten som är svåra. Är det inte det konstiga?

Din vänliga gemenskapsberättigande missbrukare,

Kare